KONYA / CİHANBEYLİ - Karabağ 75. Yıl İlkokulu

Ock

Okulumuzda 4-B Sınıfı Öğretmenimiz Hüseyin KAÇAR koordinatörlüğünde, eTwinning proje toplulukları bünyesinde öğrencilerimizle birlikte YAŞADIĞIM DEĞERLER adlı proje yürütülmektedir. Değerler Eğitimi ile ilgili her ay bir değerimiz hakkında etkinlikler yapılmaktadır.

Ara

Öğrencilerin yerli malı kullanma, bilinçli ve tutumlu olma davranışı kazanmaları için yapılan Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Ara

CİHANBEYLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM BÜNYESİNDEKİ TÜM İLKOKULLARLA BERABER YÜRÜTTÜĞÜMÜZ İYİLİK DENİZİ PROJESİNDE HER HAFTA YAPTIĞI İYİLİĞİNİ EN ÇOK BEĞENDİĞİMİZ BİR ÖĞRENCİMİZE İYİLİK NİŞANESİ VERMEKTEYİZ.

Kas

1928 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Millet Mektepleri Başöğretmenliği' unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, yurt genelinde olduğu gibi okulumuzda da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kas

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında ilk defa uygulanacak olan Ara Tatil uygulamasında öğrencilerimiz aileleri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlediği yayınlamış olduğumuz çalışmaları yapacaktır. Ara Tatilde velilerimizden çocukları ile bol bol vakit geçirmeleri istenmektedir.

İYİ TATİLLER.

Nis

Abdussamet   ŞAHİN ´in değerler eğitimi  kapsamındaki "HAYDİ BİRDEĞER DESEN YAZ" e-Twinnig projesi okulumuzda uygulanmaya başlanmıştır.

Mrt

Aslı YILDAN   öğretmenimiz Hayat Bilgisi ders içeriğini öğrencileriyle sınıfta sandivç hazırlayarak uyguladı.